Här kommer ett nyhetsbrev för funktionärer på större

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Oktober 2023 ....

Hej,

Nu kommer höstens andra nyhetsbrev till funktionärer på Större. Vi är oerhört glada att du vill vara med och ge scouter en Större upplevelse sommaren 2024.

Tiden fram till lägret går i rasande fart och nu är det mindre än 300 dagar kvar till lägret startar!

Hälsningar
Andreas Zimmergren
Funktionärsansvarig Större
andreas.zimmergren@equmenia.se

 

Större söker just nu följande funktionärer

Sponsorsansvarig. Vi behöver någon som kan tänka kring sponsring på lägret och som kan hitta sponsorer för lägret.
 

Caféansvarig. På lägret är planen att det ska finnas 3 caféer. Vi söker efter någon som vill vara ansvarig för ett av dessa. Det finns vissa ramar samtidigt som det finns vissa delar som man kan vara med att påverka, ex. tema på caféet.
 

Ansvarig för spontanprogram. Spontanprogram är det som händer på eftermiddagen. Det finns några personer som jobbar med specifika aktiviter som ska hända på eftermiddagen men vi behöver ha någon som har helhetsgreppet om dessa aktiviteter.
 

Badsäkerhet. Det behövs en person/grupp som kan tänka till kring utformandet och säkerheten kring badplatsen.
 

Är du någon av dessa personer? Eller känner du någon som du kan tipsa? I så fall får du gärna kontakta oss via formuläret på Störres hemsida eller mejla Andreas: andreas.zimmergren@equmenia.se
Om du vill vara funktionär på lägret kan du också använda formuläret på hemsidan eller vänta med att anmäla dig tills anmälningen öppnar. Mer om anmälan nedan.

​​​​

Jag vill bidra på STÖRRE 2024!

Anmälan till lägret

I mitten av november kommer anmälan att öppna till lägret. Vi kommer att använda Scoutnet som är Scouternas system. Det kommer vara en inloggning för funktionärer och en för kårer, så anmäl dig i rätt anmälan. Alla funktionärer ska anmäla sig oavsett om man har skickat in en intresseanmälan eller inte via hemsidan.

Redan nu vill vi uppmärksamma dig på att alla funktionärer (och ledare) ska ha gått Trygga möten (under de senaste tre åren, dvs efter 2021-07-20) innan lägret. Tillsammans med Trygga möten-intyget ska funktionärer också kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret vid incheckningen. En nyhet är att du nu kan få utdraget direkt till din elektroniska brevlåda. Utdraget beställs på Polisens hemsida.

I vår har Equmenia planerat in tre lärarledda digitala tillfällen att gå Trygga möten: 5 februari, 18 mars och 17 juni. Mer info kommer närmare och på Equmenias hemsida i kalendern.

Digital funktionärssamling

Den 5 december klockan 18:00-19:00 är det en digital funktionärssamling för funktionärer. Den här träffen riktar sig till alla funktionärer som finns i planeringen och till dig som inte redan vet vad du vill hjälpa till med.

Digitala samlingen 24 september

Förra digitala samling var 24 september. Då fokuserade vi på hur vi kan få människor att vilja komma på lägret, både som funktionärer och som deltagare.

Vi kollade också på olika kartor och bilder över lägerområdet.

Planeringshelg på Vägsjöfors

Under helgen 20-22 oktober träffades ca 30 personer som är med i planeringen på Vägsjöfors.

Under helgen fanns det möjlighet att prata mellan olika planeringsgrupper och se platsen som lägret ska vara på nästa sommar.

I vår kommer en liknande helg att genomföras, vilket datum det blir kommer att meddelas av lägerledningen de närmaste veckorna.

Microsoft Teams

I planeringsarbetet inför Större jobbar vi i Teams. Där sprids information, frågor kan ställas och samarbeten sker. Är du med i planeringen men inte har tillgång än, hör av dig till den som är ansvarig för din grupp.

Lägerledningen består av:

Lägerchefer: Kim Lillskog, Göran Thunberg, Atle Svanberg
Funktionärsansvarig: Andreas Zimmergren
Kaplansgruppen: Anna Gustafsson
Kommunikation: Linnea Hjelm
Platsgruppen: Markus Andersson, Petter Tågerud
Programgruppen: Matilda Jansson, Erik Persson
Servicegruppen: Göran Thunberg, Thomas Löfstrand
Lägerkoordinator: Teresia Lenngren

Välkommen att höra av dig om du undrar över något!

Varför har ingen kontaktat mig?

Om du har anmält intresse kan du kanske tänka att det är konstigt att du inte har fått någon uppgift. Vi har många arbetsgrupper som är i gång och som nu fyller dessa med folk. Vi kommer alla ha lite olika uppdrag. Några planerar mycket inför lägret, medan andra funktionärer jobbar aktivt under själva lägerveckorna. Målet är att alla ska få sin plats med tydliga arbetsuppgifter.

 

Dina personuppgifter hos Equmenia
Med anledning av dataskydsförordningen (GDPR) vill vi påminna dig om dina rättigheter för dina personuppgifter. Funktionärsinfo skickas ut till dig som har har anmält intresse för att planera och bidra med dina kunskaper så vi kan genomföra Större 2024. Om du inte längre är intresserad eller inte vill ha nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta din prenumeration. Har vi fel uppgifter ändrar vi självklart detta. Klicka här för att avregistrera din adress Du kontaktar Equmenia på scout@equmenia.se. I övrigt hittar du Equmenias personuppgiftspolicy här.

li

Do not click this link

Postman