Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

 
 
NYHETSBREV | 25 mars 2019

Vårdagjämning

Visst är det skönt när det äntligen vänder? Efter ett spännande 2018 har vi startat 2019 med många spännande projekt tillsammans med såväl gamla som nya kunder. Detta kommer vi återkomma till i kommande nyhetsbrev.

Denna gång informerar vi om att vi certifierats enligt ISO 9001 & ISO 14001, om kommande ångkurser samt en spännande ny packningsteknik som vi säljer. Vi skulle också gärna vilja att ni svarar på några enkla frågor om vår hemsida som ett led i utvecklingen av den.

Tack på förhand...

 

Peter Rydebrink, VD Euromekanik AB

En enkät om vår hemsida

Vi vill ständigt utvecklas och förbättra oss och det gäller även vår hemsida. Vi kommer under våren att utveckla den till att bli mer användarvänlig och informativ men ber om din hjälp för att veta vad just du behöver när du använder vår hemsida. Via knappen nedan kommer du direkt till vårt frågeformulär med några korta frågor med kryss svar. Enkäten är anonym och tar ca fem minuter att besvara.

 

På förhand, tack för hjälpen! Dina åsikter är viktiga för oss.

Peter Rydebrink

TILL ENKÄTEN
 

Ångkurs den 6-9 maj

Nu finns återigen chansen att gå vår populära ångkurs på Armstrong utbildningsanläggning i Belgien. Då tidigare kurs snabbt blev fullsatt finns nu ytterligare tillfälle att anmäla sig till kursen i maj 2019 som även den har ett begränsat antal platser. Kursen hålls vid Armstrongs nybyggda anläggning i Herstal i Belgien och är uppdelad på 3 kursdagar. Utresa måndag eftermiddag den 6 maj, heldag seminarier tisdag och onsdag, sammanfattning och hemresa torsdag förmiddag.

Utbildningen varvas med teori och praktik där vi använder ett ång- och kondensatsystem som är byggt i glas för att visuellt kunna se vad som sker i ett ångsystem. Vi kommer att kunna se hur de olika typerna av kondensatavledare beter sig under olika driftförhållanden samt vilken typ av kondensatavledare som lämpar sig för olika applikationer. Du kommer se hur ett vattenslag bildas och beter sig samt vilken inverkan vattenslag kan ha på ett rörsystem.

För mer information kontakta Ulf Jesslén
0702-01 51 61
ulf.jesslen@euromekanik.se

 

Metallisk packning

Det senaste tillskottet i vår produktportfölj är en helt ny typ av metallisk packning ifrån Pipeotech i Norge. Packningen anpassas till flänsarnas material, har en unik design och är världens enda DNV-GL godkända packning. Med denna lösning uppnås flera fördelar såsom:

Enkel montering och demontering
Behöver inte efterdras
Blir tätare än gastätt
Fire-safe
Robust mot vibrationer och temperaturvariationer
 

Har ni någon applikation där ni vill testa eller om ni har frågor kring vad denna packning kan betyda hos er så kontakta Peter Jönson.

 

 

För mer information kontakta
Peter Jönson

031 – 780 56 15
peter.jonson@euromekanik.se

 

Certifiering enligt ISO9001 och ISO14001

Vi kan stolt informera att Euromekanik certifierades enigt ISO9001 samt ISO14001 i slutet av 2018. Vi har valt att arbeta med TÜV Nord som certifieringsorgan eftersom de har god insyn i de branscher vi verkar inom. Med kvalitets- och miljöledningssystem på plats fortsätter vi vår strävan att alltid förbättra våra processer och rutiner för att ge våra kunder trygghet och säkerhet i relationen.

 

Vi är med på mässa i Gävle

 

Euromekanik kommer ställa ut på industrimässan EuroExpo i Gävle 8-9 maj. Kom gärna förbi och träffa oss där! Vi kommer bland annat att visa upp interlocksystem från Sofis, skräddarsydd isolering från Insultech, filter från Dango&Dienenthal, ångprodukter från Armstrong samt säkerhetsgrindar och fallskydd från SafeRack.

 

Följ oss på LinkedIn

Vill du att vi ska dyka upp i ditt flöde lite oftare?

Följ oss gärna på LinkedIn

Euromekanik AB | www.euromekanik.se | 031-780 56 00 | info@euromekanik.se

Avsluta prenumerationen

Postman