Ser brevet konstigt ut? Öppna brevet i webbversionen

Nyhetsbrev

Februari 2021

Vi levererar medicinsk kompression till Sveriges regioner och kommuner. Vårt sortiment uppfyller alla medicinska riktlinjer och även brukarens krav på komfort och funktion - i massor av färger.

 
mediven juxtalite hd

Låt oss presentera vår nya medlem i circaid-familjen!

I januaris nyhetsbrev utlovande vi att leverera flera spännande nyheter under våren. Här kommer den första - den här månaden är vi glada att få presentera en helt ny produkt i circaid-sortimentet. Vi säger välkommen till circaid juxtalite hd!

circaid juxtalite hd är ett justerbart material som använd vid behandling av venösa sjukdomar och samtidigt ödem. juxtalite hd består därför av ett robustare och tjockare material jämfört med andra circaid-produkter som används vid behandling av venösa sjukdomar (tex circaid juxtalite).

I övrigt besitter circaid juxtalite hd samma unika egenskaper som sina familjemedlemmar. Tack vare de justerbara kardborrebanden går på- och avtagningen snabbt och enkelt. Och med hjälp av det inbyggda BPS-systemet kan kompressionen mätas och justeras i takt med att ödemet minskar. Möjligheten att enkelt kunna justera kompressionen under dagen säkerställer att trycket alltid är korrekt och att plagget sitter kvar på plats. Detta leder till en korrekt och effektiv kompressionsterapi av venösa sjukdomar och samtidigt ödem.

Klicka här för mer information om circiad juxtalite hd
circaid kompressiv understrumpa med fot

circaid kompressiv understrumpa med fot

Nu tillgänglig till fler circaid-produkter.

circaid kompressiv understrumpa har funnits i medis sortiment sedan våren 2020. Understrumpan bärs under ett circaid-material för extra komfort och har riktad kompression i fot och vrist, som fortsätter upp i strumpans bendel. Den finns i medel eller hög kompression och kan beställas fristående eller i kombination med:

circaid juxtacures
circaid juxtalite
circaid juxtalite hd (standard)
 

Vid beställning av circaid juxtacures eller circaid juxtalite kit kan man välja om circaid understrumpa eller circaid kompressiv understrumpa ska ingå i förpackningen. Vid beställning av circaid juxtalite hd ingår den kompressiva understrumpan i förpackningen.

Vid beställning av kit har circaid kompressiv understrumpa medel kompression. Detta gäller vid beställning av standardprodukter.

Lär mer om circaid kompressiv understrumpa med fot
NY kurs i medi e-shop

Bli en fena i medi e-shop med vår nya digitala kurs

Nu startar vi kursen "medi e-shop - en introduktion för nya användare" - en grundläggande kurs i vårt beställningsverktyg medi e-shop.

Kursen vänder sig till dig som är ny användare eller vill fräscha upp kunskaperna i medi e-shop.

Under 30 minuter lär du dig grunderna i hur man beställer medicinsk kompression i medi e-shop, användbara tip och tricks samt insikt i alla fördelar som gör medi e-shop så bra! På grund av pandemin hålls kursen digitalt via Teams.

Kursen är helt kostnadsfri.

Klicka här för mer information och anmälan
Scientific Summary

Månadens Scientific Summary

I avsnittet Scientific Summary delar vi med oss av korta vetenskapliga sammanfattningar med olika teman.

Månadens Scientific Summary handlar om kompressionsterapi som trombosprofylax under graviditet.

Medicinska kompressionsterapi hos gravida kvinnor är en riktlinjekompatibel, effektiv och säker metod med få biverkningar.

Klicka här för att läsa dokumentet

GDPR och patienternas mått

Vi får då och då frågan om vi kan lämna ut patienters mått. Detta är en integritetsfråga som berörs av GDPR.

Varje patient äger själv denna information om sig själv. Enligt lagen så kan vi lämna ut måtten till patienten, men vi behöver patientens skriftliga godkännande för att kunna lämna ut uppgifterna till vårdgivare. Kontakta oss om ni önskar blankett för medgivande.

För att underlätta för alla parter rekommenderar vi att ni alltid noterar måtten i patientens journal.

Vad tycker du om våra nyhetsbrev?

Vi är tacksamma för kort feedback. Tumme upp eller tumme ner?

Feedback

0 1

Kontakta oss gärna om du vill veta mer:

Kontakta oss
 
Tel: 08-96 97 98
Fax: 08-626 68 70
Epost: info@medi.se
Mån - Fre 07:30 - 16:30
medi Sweden AB
Box 6034
192 06 Sollentuna
Service
 
Kurser
Seminarier
Filmer
Kontakta oss
Sociala Medier
 
Facebook Twitter Google+
Instagram LinkedIn YouTube
Brevet skickades till [//curemail]
Klicka här för att avregistrera din adress
Do not click this link